5 tipov, ako nestrácať klientov a komunikovať s aktuálnymi
Tieto tipy sú opäť subjektívne a popisujú postupy, ktoré fungujú mne a pomohli mi vybudovať Centrum Výživy. Nehovoria o tom, či budú fungovať aj tebe, ale môžu ťa inšpirovať.
1. Iniciovať a priamo naplánovať pri odovzdávaní nutričného plánu ďalšie, kontrolné stretnutie po mesiaci až dvoch, kde sa štandardne spýtam klienta ako sa cíti, ako sa mu dodržuje režim, ako sa na to adaptoval, či vidí výsledky atď. plus robím analýzu zloženia tela (Inbody, kaliperometria, antropometria) a po interpretovaní výsledkov navrhnem ďalší postup – pokračovanie v režime, alebo úpravy.
01 - Základy výživy - ako dosiahnuť s klientom najlepšie výsledky?
02 - Makronutrienty - ako správne nastaviť nutričný plán?
03 - Energia, bazálny metabolizmus a kalórie – ako nastaviť príjem?
04 - Mikronutrienty a hydratácia - čo z toho konkrétne je zásadné a na čo musíš myslieť?
05 - Mýty vo výžive - čo sa ťa budú pýtať v praxi klienti a nie je pravda?
06 - Novinky vo výžive - čo je trendy a čo funguje?
07 - Doplnky výživy - ktoré reálne tvoj klient bude potrebovať?
01 - Nutričná anamnéza - na čo sa musíš konkrétne pýtať, aby ste zvíťazili?
02 - Na čo myslieť z najčastejších ochorení a ako sa pri nich stravovať?
03 - Výživa pri alergiách / intoleranciách; Výživa pri zníženej funkcii štítnej žľazy
04 - Výživa pre črevný mikrobióm
05 - Lifestyle / životospráva - čo je zásadné a na čo treba nevyhnutne myslieť?
06 -Výživa športovcov - aké sú špecifiká konkrétnych športov? Aké sú odporúčania?
07 - Moje ultimátne SUPERFOODS. Ultimátne raňajky, obed, večera. Ultimátny týždeň.
01 - Prvé stretnutie s klientom - ako postupovať
02 - Čo všetko zo služieb obsiahnuť v rámci spolupráce s konkrétnym klientom?
03 - Ako nájsť svoje miesto na trhu vo výžive?
04 - Ako sa prezentovať na sociálnych sieťach a ako oslovovať klientov?
05 - Ako nestrácať klientov a ako komunikovať s aktuálnymi a bývalými klientami?
06 - Tipy a triky na biznis - od zariadovania až po výber kancelárie?
07 - Literatúra, zdroje, stránky a dietológovia - čo sledovať a čo určite nie?
01 - Základy výživy - ako dosiahnuť s klientom najlepšie výsledky?
02 - Makronutrienty - ako správne nastaviť nutričný plán?
03 - Energia, bazálny metabolizmus a kalórie – ako nastaviť príjem?
04 - Mikronutrienty a hydratácia - čo z toho konkrétne je zásadné a na čo musíš myslieť?
05 - Mýty vo výžive - čo sa ťa budú pýtať v praxi klienti a nie je pravda?
06 - Novinky vo výžive - čo je trendy a čo funguje?
07 - Doplnky výživy - ktoré reálne tvoj klient bude potrebovať?
01 - Nutričná anamnéza - na čo sa musíš konkrétne pýtať, aby ste zvíťazili?
02 - Na čo myslieť z najčastejších ochorení a ako sa pri nich stravovať?
03 - Výživa pri alergiách / intoleranciách; Výživa pri zníženej funkcii štítnej žľazy
04 - Výživa pre črevný mikrobióm
05 - Lifestyle / životospráva - čo je zásadné a na čo treba nevyhnutne myslieť?
06 -Výživa športovcov - aké sú špecifiká konkrétnych športov? Aké sú odporúčania?
07 - Moje ultimátne SUPERFOODS. Ultimátne raňajky, obed, večera. Ultimátny týždeň.
01 - Prvé stretnutie s klientom - ako postupovať
02 - Čo všetko zo služieb obsiahnuť v rámci spolupráce s konkrétnym klientom?
03 - Ako nájsť svoje miesto na trhu vo výžive?
04 - Ako sa prezentovať na sociálnych sieťach a ako oslovovať klientov?
05 - Ako nestrácať klientov a ako komunikovať s aktuálnymi a bývalými klientami?
06 - Tipy a triky na biznis - od zariadovania až po výber kancelárie?
07 - Literatúra, zdroje, stránky a dietológovia - čo sledovať a čo určite nie?
5 tipov, ako nestrácať klientov a komunikovať s aktuálnymi
Tieto tipy sú opäť subjektívne a popisujú postupy, ktoré fungujú mne a pomohli mi vybudovať Centrum Výživy. Nehovoria o tom, či budú fungovať aj tebe, ale môžu ťa inšpirovať.
1. Iniciovať a priamo naplánovať pri odovzdávaní nutričného plánu ďalšie, kontrolné stretnutie po mesiaci až dvoch, kde sa štandardne spýtam klienta ako sa cíti, ako sa mu dodržuje režim, ako sa na to adaptoval, či vidí výsledky atď. plus robím analýzu zloženia tela (Inbody, kaliperometria, antropometria) a po interpretovaní výsledkov navrhnem ďalší postup – pokračovanie v režime, alebo úpravy.